Bilsyn i Hillerød

Hos Top Bilsyn tager vi dig og dit køretøj seriøst. Vi yder den bedst mulige service, og er som synshal godkendt af Færdselsstyrelsen din garanti for veludført arbejde.
Vi går ikke på kompromis med kvaliteten, og vi går op i at du som kunde får en god oplevelse af din synsgennemgang hos os.

Husk at vi i Hillerød har åbent hver søndag i tidsrummet 10.00 – 14.00. Både for drive in syn, og for forudgående tidsbestilling.

Weekendåbent hver søndag

Få synet dit køretøj i weekenden.
Husk at vi i Hillerød har åbent hver søndag i tidsrummet 10.00 – 14.00. Både for drive in syn, og for forudgående tidsbestilling.

Få lavet dit syn i Hillerød – Synshal tæt på dig

Vi klarer både registreringssyn, periodisk syn og omsyn af dit køretøj. Hvad enten det er personbil, varebil, motorcykel, campingvogn, tempo 100 syn eller toldsyn, er vi klar til at hjælpe dig. Som synshal godkendt af Færdselsstyrelsen, har vi de bedste forudsætninger for at hjælpe dig og dit køretøj godt igennem syn.

Under syn, bliver dit køretøj kontrolleret for fejl der kan påvirke miljøet og sikkerheden på vejene.
Vi laver en kontrol af køretøjets udledning af røg, kulilte og støj, samt tests af styreapparat, bremser, dæk, signalapparat, dæk, reflekser og bærende dele.

Når synet er slut, udleverer vi en synsrapport med slutresultat.

Vi har synshaller i både Hillerød og Glostrup, og tilbyder både tidsbestilling og drive-in syn, hvor du blot kommer forbi synshallen når det passer dig.

Forskellige typer af syn i Hillerød

Ved periodisk syn får dit køretøj et kontroltjek, hvor vi sikrer os og sørger for at dit køretøj lever op til de gældende regler for godkendelse og syn. Synet er lovpligtigt, og skal foretages regelmæssigt. Er du i tvivl om hvorvidt det er ved at være tid til syn for dit køretøj, er du meget velkommen til at kontakte os ved at ringe på 31310844 eller skrive til info@topbilsyn.dk.

Når dit køretøj skal synes, modtager du besked herom digitalt via e-boks, 8 uger inden køretøjet skal synes.