Bilsyn i Glostrup

Få lavet alle former for syn af dit køretøj hos Top Bilsyn Når du får synet dit køretøj hos os, får du en god og pålidelig partner, der ikke går på kompromis med kvaliteten.
Vores synshaller er godkendt af Færdselsstyrelsen, som jævntligt tjekker op på kvaliteten og niveauet på vores arbejde. Vi foretager alle former for syn og omsorg af personbiler, varebiler, motorcykler, trailere, campingvogne, tempo 100 og toldsyn.

Vi udfører både registreringssyn, periodisk syn og omsyn

Ved periodisk syn får du et kontroltjek af, hvorvidt dit køretøj lever op til gældende regler for godkendelse og syn af køretøjer. Dette syn er lovpligtigt, og skal foretages regelmæssigt.
Hvornår og hvor ofte dit køretøj skal til syn, afhænger af hvilken type det er. Du er meget velkommen til at ringe til os på 31314435 eller skrive til info@topbilsyn.dk hvis du er i tvivl herom.

Bestil tid til dit bilsyn i Glostrup, eller kom forbi når det passer dig

Færdselstyrelsen sender indkaldelsen til det periodiske syn digitalt, og du modtager indkaldelsen 8 uger inden dit køretøj skal være synet og godkendt. Derfor tilbyder vi både tidsbestilling og drive-in bilsyn, hvor du kommer forbi afdelingen når det passer dig.
Under et syn, tjekker vi om køretøjet er i god stand i henhold til de gældende tekniske regler. Dit køretøj bliver kontrolleret for fejl, der kan påvirke miljøet og sikkerheden på vejene.

Miljøet
Der bliver foretaget en kontrol af dit køretøjs røg- kulilte- og støjudledning.
Synet bliver afsluttet med at vi udleverer en synsrapport med synsresultatet. Der findes fire mulige resultater: godkendt, betinget godkendt, kan godkendes efter omsyn eller ikke godkendt.

Sikkerheden
Der bliver foretaget en kontrol af dit køretøjs styreapparat, bremser, dæk, lygter, signalapparat, reflekser og bærende dele, som bl.a. hjulophæng og støddæmpere.

Vi har flere afdelinger, så du ikke skal køre så langt for at nå vores synshal.
Har du spørgsmål til synet af dit køretøj, må du endelig kontakte os. Vi er klar med hjælp og vejledning så du kommer godt igennem dit syn.