Bilsyn nær Ballerup

Vi har synshal i Glostrup, så du har ikke så langt at køre for at få dit køretøj til syn.
Når du modtager indkaldelsen til syn fra Færdselsstyrelsen, har du 8 uger til at få dit køretøj synet. Derfor tilbyder vi både tidsbestilling, og drive-in bilsyn. Bestil din tid eller kom forbi en af vores synshaller. Har dit køretøj et aftageligt anhængertræk, skal du huske at tage det med når du kommer ind til tjekket.

Hvornår dit køretøj skal synes, afhænger af hvilken type det er, samt hvornår køretøjet først blev indregistreret.

Autoriseret synshal i nærheden af Ballerup

Som autoriseret synshal, har vi de bedste forudsætninger for at give dig og dit køretøj den bedst mulige process. Efter kontrollen får du udleveret en synsrapport, hvor det fremgår om dit køretøj er godkendt, betinget godkendt, kan godkendes efter omsyn eller er ikke godkendt. Uanset udfaldet, har vi mulighed for at vejlede dig videre i processen. Har du spørgsmål eller er du i tvivl om noget, er du velkommen til at kontakte os ved at ringe på 31314435 eller skrive til info@topbilsyn.dk.

Synshal og motorkontor tæt ved dig

Udover synshal, fungerer vores afdelinger i Glostrup også som motorkontor. Her har du mulighed for at købe nummerplader, samt omregistrere eller afmelde dit køretøj.
Vi tilbyder både registreringssyn, periodisk syn og omsyn, så uanset dit behov har vi mulighed for at hjælpe dig videre.
Vi foretager syn af både personbiler, varebiler, motorcykler, trailere, campingvogne, samt udfører tempo 100 syn og toldsyn.

Har du spørgsmål til synet af dit køretøj, er du meget velkommen til at kontakte os.