Bilsyn nær Herlev

Skal du have synet din bil, er vi klar til at hjælpe dig. Vi har afdeling i Glostrup, så der er altid en synshal i nærheden af dig.

Vi er godkendt af Færdselsstyrelsen, som er din garanti for at vores arbejde lever op til gældende love og reglementer.
Vi udfører alle former for syn og omsorg af personbiler, varebiler, motorcykler, trailere, campingvogne, samt tempo 100 og toldsyn.
Som autoriseret synshal sætter vi en ære i at du føler dig i trygge og gode hænder, og du er meget velkommen til at kontakte os ved at ringe til 31314435 eller skrive en mail til info@topbilsyn.dk hvis du har nogen spørgsmål angående syn af dit køretøj.

Tidsbestilling og drive-in bilsyn nær Herlev

Da syn af køretøjer er lovpligtigt, og man har 8 uger fra indkaldelse til synet skal være udført, tilbyder vi både drive-in syn, og tidsbestilling. Har du pludselig lidt ekstra tid er du derfor meget velkommen til at kigge forbi. Vi er altid klar til at hjælpe, og udfører både registreringssyn, periodisk syn og omsyn.

Synshal i nærheden af Herlev

Synet af dit køretøj skal sikre at det lever op til gældende love og regler for miljø og sikkerhed på vejene.

Miljøet skånes ved at vi laver en kontrol af støj- kulilte- og røgforurening. Sikkerheden sikres ved at vi kontrollerer styreapparat, bremser, dæk, lygter, signalapparat, reflekser og bærende dele.
Efter endt kontrol udleverer vi en synsrapport med synsresultatet, hvor det vil fremgå om dit køretøj er godkendt eller ikke.

Hvornår og hvor ofte dit køretøj skal kontrolleres, afhænger af hvilken type det er. Er du i tvivl om hvornår det er ved at være tid, er du meget velkommen til at kontakte os.