Bilsyn nær Rødovre

Vores nærmeste synshal fra Rødovre ligger i Ballerup. Vi har åbent alle hverdage, og er klar til at tage imod dig og give dig og dit køretøj bedst mulige oplevelse. Når vi har foretaget synet, får du udleveret en synsrapport med resultatet. Der er fire mulige udfald af synet: godkendt, betinget godkendt, kan godkendes efter omsyn eller ikke godkendt.

Da vi både tilbyder registreringssyn, periodisk syn og gensyn, har vi mulighed for at hjælpe dig igennem processen uanset hvordan udfaldet er af rapporten. Har du spørgsmål eller er du i tvivl om noget vedrørende processen er du velkommen til at kontakte os ved at ringe til 31314435 eller skrive en mail til info@topbilsyn.dk.

Bestil tid eller kom til drive-in syn nær Rødovre

Når du har modtaget indkaldelsen fra Færdselsstyrelsen, har du 8 uger til at få dit køretøj igennem syn. Derfor tilbyder vi både drive-in bilsyn og tidsbestilling. Hvis dit køretøj har aftageligt anhængertræk, skal du huske at tage det med når du kommer forbi.
Vi har afdeling i både Glostrup, og vi står klar til at hjælpe dit køretøj godt igennem det lovpligtige syn.
Du er velkommen til blot at komme forbi en dag du har tid, også uden tidsbestilling.

Brug vores synshal nær Rødovre

Hvornår dit køretøj skal til syn, afhænger af hvilken type det er. Hvis ikke du har mod på at vente på indkaldelsen som Færdselsstyrelsen sender digitalt til til e-boks, er du velkommen til at kontakte os. Så gør vi hvad vi kan for at finde ud af hvornår tiden er ved at være inde til synet.
Husk at hvis dit køretøj har aftageligt anhængertræk, skal du medbringe dette når du kommer ind til syn.